Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon kysser rosor levande




Vackra kinder i månljusets sken
Visslande puss ar smeker sinnet varmt

Hon kysser natt till dag
Hon kysser månsken till sol

Rubin er röda brinner i hennes hjärta
Slagets eld i öppen känsla

Hon kysser rosor levande
Hon kysser salt till sött

Fallande vattenfall i regnets dimma
Visslande puss ar smeker hjärtat varmt

Hon kysser livet åter
Hon kysser själen till magi

Levandes slaget känner kyssen växa
Hon kysser rosor levande





Fri vers av Mr.painter
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-06 12:44



Bookmark and Share


  genni VIP
...känns som kärlek...
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter