Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
onödiga kilon som sitter som cement


Spegel spegel på väggen där

När ytlighet kommer smygande

och viskar ord av förtal

så vill jag inte

lyssna

men likt förbannat

gör jag det

varje gång

Självkänsla som svävar mellan

död och liv

är inte alltid lätt

att övertala




Övriga genrer av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-06 14:01



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Tänk om folk
kunde sprida
lite solsken...
2008-05-11

  Mats Henricson
Ärligt och utlämnande på ett modigt sätt !
2008-05-09

    Bodil Sandberg
Konstigt det där..att dagens upplysta människor inte uppför sig vetigare...det verkar som om vi när vi inte har annat för oss måste ta till nåt för att döva lättjan..varför inte trakassera nån.. typ.. för många kilon är förvisso inte kul men så mycket mer att älska sägs det ju i det kloka ordspråket..den dagen kommer säkert när kilona inte längre vill..den dagen när det känns helt motiverat..kraam
2008-05-07

  aol
så sann livsfilosofi
2008-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag blir dagligen trakasserad för att jag är en smula överviktig.
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP