Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland känner jag mig som en bräcklig blomma som böjer sig efter kärlekens starka vindar.


Vallmon och Vinden

Ta min hand,
följ med mig vartän jag leder dig.

Jag vill dansa med dig på vallmofält

Tätt, tätt samman,
likt blommans blad om natten,
vajar vi.

Jag drar med djupa andetag in
dofter som vaggar mig till en känsla av eufori
likt vallmon in vinden.

Men jag vet att den ljuvaste doften,
den tryggaste famnen -är din.

Lita på mig,
Älska mig och se mig.

Förstå att nuet är vårt
Här finns inget förflutet
och ingen morgondag,

Här finns bara du och jag,
vallmon och vinden




Fri vers av 3_miles_high
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-06 15:57



Bookmark and Share


    Solros
Så otroligt vackert!
Applåderar hjärtligt!
2008-05-06
  > Nästa text
< Föregående

3_miles_high