Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
----------------


jag går av här, trots dina armar runt mig

du bär mig hem
jag har förbrukat
min sista lögn
och nu står du
framför mig
det finns ingenting att säga
det finns ingenting att gömma sig bakom
vi har förbrukat
undanflykter
som
syre
nu står vi här
framför oss själva
i en sista utfrågning
kan vi bara svara i tystnad
jag ser dina läppar
försöka
röra sig
jag kan bara höra
ljudlösa
ord
falla ut i ett ändlöst vakuum
jag ser dig gå
jag får aldrig veta varför




Fri vers av theendofnow
Läst 253 gånger
Publicerad 2008-05-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theendofnow