Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en hit

irriterat öga

jag skriver med ett finger

noterar det minsta

krymper världar in i bokstäver

är jag vilse nu?

är jag hemma?



läser min dagbok

och härmar mig själv

märker jag

från förr

till nu

är jag redo nu?

för vadå?



blev slagen till marken

av en låt

som lämnat listor

för längesedan

och jag förstod

det var en smekning jag behövde

på mitt öga

och allt jag såg








Fri vers av vissla
Läst 359 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-17 13:04



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Japp. Kan bara skriva under de kommentarer som redan skrivits.
2008-07-16

  Propella
"är jag vilse nu?
är jag hemma?"

Du är så bra. Det är annorlunda och du vågar och jag kan bara applådera.
2008-06-27

    Thomas
Hej! Jag heter Thomas. Jag har en röd bil och vita tyg skor. Intressant? Förmodligen inte, inte lika intressant som att du har två hjärtan, tjugo fingrar och två huvuden... Monster? Oavsett. Jag har alltid gillat dina dikter. Kommer ihåg för många många många år sen, tre tror jag, när jag läste dig för första gången. Tror det handlade om en snigel. Har varit fast sen dess. Du är bra Vissla!
2008-05-17
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla