Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan bara finnas en.


Själsfrände

Själens ände finner sin ro,
hos själfrändens inre tro.
Stekande smärta försvinner,
då smekande hjärtan brinner.
Så förbarma dig över min längtan,
och förarga dig ej på min trängtan.

© Boa Berg
2008-05-07
23:06




Fri vers av Boa Berg
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-06 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg