Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En saga om dig och mig

 

 

 

natt blir till dag
dag blir till natt
och allt jag vill
är att säga dig
hur mycket du
betyder för mig

flicka lilla
jag är din riddare
fullt armerad
för kärlekens krig
där jag ska vinna ditt hjärta

din riddare på sin vita springare
det är jag
för jag föll för dig
nu sitter jag här
och ler som ett jävla fån

helt stum
utan ord
vill du läsa min poesi?

år efter år
även om jag är ung idag
så var jag yngre igår
och jag trodde aldrig
att jag skulle finna dig
flickan som kan göra min värld fullständig och hel

föralltid
så vill jag att du ska vara det första jag ser
när jag vaknar varje morgon
och låt mig få höra
dig viska i mitt öra
att i dina ögon
i ditt hjärta
så finns det ingen annan än jag

för jag längtar efter att få ha dig nära mig
låta mina fingertoppar treva över din mjuka hud
och berätta om kärlekens magi
sagan om skönheten och odjuret
en saga om dig och mig

flicka lilla
ditt hjärta är allt jag vill ha
vid min sida vill jag att du ska va'
föralltid

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 711 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-07 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP