Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskar svansen ren och söt




Ropet löper ut i linan röd
Förmörkelse sitter brevid ängeln så vit som molnet på skyn

Kriminal bäver lunkar sakta ut dissar o tassar
Diskar lorten ren tvättar tårna blåa

Ropet löper likt sk riket från vild talg
Förmörkelse vid varje tår

Tviiiiii jamar katten lugnt om natten dissar o tassar
Diskar svansen ren och söt




Fri vers av Mr.painter
Läst 351 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-07 12:54



Bookmark and Share


  wayward - taiga
läser den här igen och mojsar av munterhet. bästa poesin!

ordmockafjonger med smått genialisk dissonans.
2010-11-19

  wayward - taiga
inte en kriminell bäver utan en Kriminal
-det är fanimej tungt,

gillar humorn, vänligheten och självdistansen i dina alster

knäppt hemmastatt!
2008-05-26

  wayward - taiga
ny mr.painterfavorit, den här är bra på riktigt!

diskande kittekatt och en kriminell bäver med blåa tår, yohoo!
-och förmörkelsen och dissandet och tassandet!

pretton; när ni läst och lyft ögonbrynen i bitterhet,
varsågoda att stupa.



titeln är en pärla!
2008-05-24

  Inkarasilas
Men ooooh så ja fan då, mer sånt åt folket, klappar IsseTassar och jamar ge mig fiskpinne, diskar svansen. Mjau!!!!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter