Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I gryningens första andetag, regerar fåglarna ostört. . .


Gryningens kungar

\"\"

I gryningens första andetag

är fåglar jordens härskare

världens hav öppna för vingars mäktiga slag

i gryningen sjunger fåglar jorden till liv

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-07 17:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Sedan klampar Larz Gustafsson in i bilden och förstör alltsammans.
Typiskt!
Det var väl det vi visste!
2008-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn