Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yrsel får marken att gunga ångestfyllt. . .


Själen fylls av största äckel

\"\"

Själen fylls av största äckel

kravlar omkring i spyors stinkande värld

helvetet krossar mitt liv i småbitar

känner mina händer skaka av ovisshetens fasa

yrsel får marken att gunga ångestfyllt

själen simmar utan att nå land

drunknar i helvetets heta vatten

 

 

 




Fri vers av Skrivarn
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-05-07 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn