Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam kvar utan dig

vi delade dagarna,
vi delade åren,

men allt som består är saknaden och alla såren.




Fri vers av Josbol
Läst 249 gånger
Publicerad 2008-05-07 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol