Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att stanna hos dig

Vi har vart tillsammans ett tag nu.
Varje dag växer vi starkare och starkare ihop .
Det känns så bra, och det finns inga tvivel.
Jag kommer stanna vid dig!
När varje morgon bidrar till soluppgång,
och blommorna blommar i vårtid,
då stannar jag vid dig.
När löven faller, när snön kommer,
då kommer jag att stanna hos dig.
O min älsklig, du kan lita på mig.

Genom mot och medgång,
när ingen annan är med,
när dom svarta molnen faller,
Då kommer jag stanna hos dig!

Och även om relationer kan bli gammla,
har dom tendens att bli kalla.
Fast jag känner att vi är ett litet mirakel,
Jag kommer att stanna vid dig!
Vårt förhållande kommer att bidra med hjärtesorg och smärta,
men även om allt det där, så hittar vi, förbli vi.
I livet kommer vänner och vänner går,
men där så står vi fortfarandre två.
Och i slutet så vet jag att vi kommer hitta,
en kärlek så fin och fantastisk!
Älskare kommer vi vara i en livstid,
Jag kommer att stanna hos dig!

Tro mig Jag Kommer ATT stanna hos dig




Fri vers av Josbol
Läst 334 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-24 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol