Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken värld man lever i




Okej folk, ni vinner. Spela ert spel nu.
Vilken pjäs börjar ni alla med?
Hur många fler ska dö, för att ni ska inse,
innan det som var lågt, blir lägre!?
Det är hemsk, och det blir värre med tiden.
För det som var elakt, är helt okej nu.
Förut var det fult att endast säga jävlar.
Nu är det helt normalt att säga "din jävla fitta"
Vart tog alla bra människor vägen?
Min huvud är en enda röra.
Grubblar tills man somnar, varför?
Vad får man ut av allt hemskt skit.
Planerna som dom klurar ut,
och chanserna som tas.
Självförtroende krossas, tårar rinner.
För att få ut sitt hemska leende.
Bryter långsamt ner, dom stackars få.
För världen sover, för deras skull.
Ingen varken står ut eller in,
varför inte stå upp någon gång!?
En människa kan inte stå upp mot tjugo.
Medans tjugo kan stå mot en.
Endast med ord, dödade dom en tjej.
I skolan hon hängde sig.
Och i stället började dom skämta,
om hur dom trodde det var en docka upphängd,
och hon luktade bättre än när hon var levande.

Så igen så frågar jag mig själv, vart tog allt bra folk vägen?





Fri vers av Josbol
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-04 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol