Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och vi vill och vi vill och vi vill



Smaken av rosé, solens strålar,
leende som bländar mig
värmen du sprider.
Spänning farligt som electrisitet,
en lust som en nikotinist.
Ett behov stark som en alkoholist.
läpparna dras till varandra som magneter.
kalla som is bryts dom av
händerna vill beröra,
andetag ökar i kör.
Ögonen utstrålar intensitet av lust

och vi vill och vi vill och vi vill

Fingrar letar sig fram
försiktigt
blickar som förför
immiga fönster i bilen,
huden är fuktig.
med sommarens lukt från havet,
parkerad vid branten.

och vi vill och vi vill och vi vill

Läpparna möter sakta varandra,
som en sakta vårbris.
Andningen upphör
tystnaden
endast hjärtslag dunkar i takt
gränsen långt, långt borta.
en kyss, av åtrå
upphör innan det är försent
av samvete

men

vi vill och vi vill och vi vill

kroppar söker mot intimitet,
benen slingrar runt varandra.
kyssen av åtrå kommer där igen,
tungor leker ömt och sakta
armar runt om,
pulsen som stiger högre
kläder slits av
naffsar här och var

och vi gör och vi gör och vi gör











Fri vers av Josbol
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-30 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol