Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igår var du min, bara min



Solen som strålade värme
Rauken som havet skvalpade runt om,
Vassen gungade av en liten bris
På klippan nästan i vattnet,
ett otroligt stilla hav.
Svanarna simmade runt omkring.
Igår var du min, bara min.
Skrattet som du gav mig,
ögonen glittrade, kroppen pirrade.
Fortfarande för dig.
Igår var du min, bara min.

Solen i högsta grad
en annan dag
Signalerna gick långa
vinden lika tyst som ditt svar.
Lika mycket som en liten liten droppe i ett oändligt hav,
var det sms svaret, jag som ett förvirrat löv.
"Kan tyvärr inte prata nu."
Igår var du inte Bara min.

Solen längst horisonten
åter en ny dag
Läppar möttes med en smak av rosé
ett brustet hjärta log.
Igår var du min, bara min.

Solens sista stråle
en lätt skugga
Kopia av täcket runt oss.
Mörkret la sig sakta
och det la sig över oss.
men igår
Igår var du min, bara min.




Fri vers av Josbol
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-29 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol