Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Offra mig, för nu offrar jag dig

Det bildas en extra mil på vägen,
jag dör för din synd.
"Livet är enkelt, livet är snällt"
Det perspektivet kommer döda dig,
förmögenhet och känd, är tortyr och skam.
Tänk två gånger innan du pratar.
Ära och skam, det är samma sak.
Mitt namn är din förlust.
Be inte för mig
jag behöver inte din sympati,
Vill inte ha din gud som skyddar mig.
Har inget behov av din närvaro,
speciellt inte dina åsikter.
Bryr mig inte om vad boken säger.
Ditt gift är mitt motgift.
Jag varken brinner blöder eller gråter.
Skulden är inte min att bära.
Tryck upp den någon annan stans.
För jag bryr mig verkligen inte.
Vad mer kan du behöva!
forfarande så är förmögenhet och känd,
bara en tortyr och skam.
Men du förstår fortfarande inte.
Vissa saker går hand i hand,
men du tillhör inte detta land!
så be som sagt inte för mig,
Offra mig, för nu offrar jag dig.







Fri vers av Josbol
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-11-20 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Josbol
Josbol