Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leklusta

det var så längesedan,
jag kunde leka med ord
skriva, måla,
känna
med ord

en dag i maj
rätt mulet utomhus
försöker jag
återigen
leka
med ord




Fri vers av glesblygden
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-05-08 17:08



Bookmark and Share


    eva m h
En god början! Lycka till!

Det är roligt att leka med orden tycker jag också!
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden