Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
förbjuden frukt smakar bäst.


jag vill ha dig när jag inte får

in ut in ut
ska det aldrig ha sitt slut?

fast jag ryser när du
kysser
smeker
river mina lår

vill jag bara ha dig
när jag inte får




Fri vers av glesblygden
Läst 392 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-08 21:54



Bookmark and Share


  Queen_of_Rain
wow. så sant. slag i magen.

ännu mer imponerad nu.
2008-05-11

  guld
jag blir rädd när jag får ha någon. bra text.
2008-05-11

  Aida*
Jaaa, helt klart!
Snyggt, välformulerat och kort.
I like!

Aida*
2008-05-08
  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden