Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det gör jag inte

jag skänker inte nätter
när tårarna bränner
mot själens ögon
jag skänker inte nätter
när midnattens timmar
klämmer runt ditt hjärtas hand
jag skänker inte dagar
när vindarna rycker
i din rädsla hårt

jag skänker bara
kärleken till själen
för att din styrka
ska få näring

i oändlighet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 296 gånger
Publicerad 2008-05-09 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~