Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt...

Låt människor segra
så segrar du.
Låt människor blomma
så blommar du.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-09 22:43



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
Ju oftare man gör så, desto lättare går det. Mänsklighet i sin bästa form fångad i några få rader!
2008-05-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja då låter jag!
2008-05-09

  Havsbris
undrar bara,
hmmm vem ska låta?
Oss människorna själva?
Gud, ödet, tro, etc!?

få men rika ord, gör
en att röra hjärnan
ahhahah

bra gjort ;o)
2008-05-09

  Sladjana Zubcevic
F I N T !
2008-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP