Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste gå min väg

Älskling

Något har gått sönder i mig
Jag fann dig
och jag älskar det
men jag har väntat
på att du ska kritisera mig
och visa ditt rätta jag
men det händer aldrig

Jag är maktlös
inför mig, dig och
verklighetens omständigheter
och jag vet att jag
ljuger för mig själv

Men Din hand i min
dina läppar på min hals
och du viskar att jag gör dig galen
det känns så rätt

Och mitt hjärta går i tusen bitar
tusen miljarders udda och konstiga bitar

Men älskling
allt du ser
är hur jag vänder mig om
och går min väg

Men älskling
du vet
Jag vet att Du vet

Att det kallas kärlek










och det gör ont




Fri vers av Bevingad
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad