Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en dikt till en vän som har förlorat sin mamma.. jag tänker mycket på det.


Din dikt

Jag ska spara alla foton vi tog av varann
Jag ska försöka att förtränga dagen då du försvann
Det finns ingen att skylla det finns inget att förlåta
Jag ska se på dig varje dag men jag lovar att inte gråta
Varje dag, varje natt som passerar förbi
Hur mera jävla ledsen kan en människa bli?
Det finns ingen tröst det finns ingen att luta sig emot
Bara farsan brorsan morsan är ju borta som sot
Men jag ska inte tänka mer på det som har hänt
En sjukdom är en sjukdom utan någon återvändo, men
Det kanske försvinner om jag tänker mer på dig
Men då tänker jag att: Okej
Du är borta, allt försvann, alla starka band
Men det finns fortfarande en stråle att spela på
Jag får försöka överleva med den ändå
Jag har vänner, jag har ju tak över huvudet och mat
Men det är inte det handlar om såklart
Men
Det känns bättre att tänka på vad man har
Än vad som är borta, vad jag inte har kvar
Men jag har kvar dig i mitt hjärta vad som än händer
Och om jag dör imorgon ses vi i himmelen
Och
Jag vet att alla sörjer
Och jag sörjer mycket mer
Än någon märker, eller än någon ser
Försöker att dölja min svaga punkt
Genom att vara glad, verka lycklig
Fast jag kanske är
Jag kanske döljer mig i sorger
Fattar inte vad jag har
Alla uppfattar mig så glad
Men jag är så nere i mina egna sorger att jag inte märker lyckan
Över att leva
Över att finnas till
Jag har så mycket
Många vänner, människor som älskar mig
Till skillnad från andra
Som förlorar allt
Har inget kvar
Har bara sorgen, lyckan, eller vad fan det är
Det är en känsla att beskriva den blir ett större besvär
Kanske tyngd i mitt hjärta eftersom att du är borta
Jag har dragit mitt kort
Det är din tur nu
Jag har sagt mitt
Det är din tur nu
Jag har gjort mitt, gjort det jag kan
Det inte är inte mycket men när vi var med varann
Kunde jag ge allt, jag kunde vara stark,
Men nu
Nu när du är där och jag är här
Är jag svag som ett lamm på bara ben
Men jag försöker bygga upp styrkan för att fortsätta dagen
Ingenting kan hindra mig
Bara tanken på dig
Så från och med nu lever jag mitt liv
Utan dig
Bara med mig
.




Fri vers av e.m.m.y
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-10 12:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

e.m.m.y
e.m.m.y