Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Prata istället om varför krig finns. . . Och demokratins brister. . Se problem som finns och försök lös dem. . .


Prata inte om vår fina värld, prata inte om demokratins vackra sidor

Prata inte om fred

prata inte om demokratins vackra sidor

prata inte om vår fina värld

prata om varför krig finns

prata om demokratins brister

prata om kapitalismens avskyvärdhet

prata om de utsatta och svagas svåra situation




Fri vers av Skrivarn
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-10 17:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessa problem är olösliga.
2008-05-10

    ej medlem längre
Krig finns därför att människor är okunniga och saknar kärlek och empati. Och som representant för de \"utsatta\" (enligt regeringens definitioner) kan jag bara applådera...Fred, kärlek och förståelse till dig!
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn