Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jaja det löser sig, right?


Fuck nikotinfritt!

Mina falska andetag
får luften att bli
iskallt grå
jag ångrar mig nästan varje gång
men det känns skönt
att vara den som faktiskt är den enda
som har makten att bestämma
över en så
banal sak som livet
och när ni har skrikit sönder era lungor
så fylls mina med ett lugn
och massa gift
ett skydd mot alla tårar
som jag säkerligen skulle ha kunnat vattna varenda blomma med

men när jag ligger på
kanten till en annan verklighet
då ska jag inte ångra någonting
för när ni envist försöker få mig att andas
syrerikt och nikotin fritt
ger jag upp




Fri vers av mbl
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 20:56



Bookmark and Share


  Kramgalen
stark replik..! kram
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

mbl
mbl