Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pingstdagen


43. Helige Ande kom

Du kommer med strömmande vatten
Du kommer på vindens vingar
Du kommer med eldens lågor
brinnande och stark
och tar din boning ibland oss
Helige Ande
Du ger oss nådegåvor av alla slag
Du lär oss tala hemlandets språk
Du sprider ut budskapet
om Guds stora gärningar
över hela världen
Helige Ande
Du kommer med liv från Gud själv
så vi kan blomma och bära frukt
Helige Ande
lär oss tacka Herren ty Han är stor
Lovsjunga Sonen
Ty Han har gjort härliga ting
jubla och vara glada
Helige Ande kom.




Fri vers av Maria T
Läst 480 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-05-10 22:09



Bookmark and Share


  To
O vilken fin text. /Thomas http://jesufrid.blogspot.com/

2008-07-05

  aol
vackert
2008-05-13

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Enligt Matteus 28:19 har den Helige Ande ett namn.
Vilket är detta namn?
2008-05-10

  Elaine.S VIP
Ord som förgyller Pingsten...tack:)
2008-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T