Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

44. Livets äventyr

Vi lever i en fantastisk värld
mitt i livets äventyr
Vi är rustade för livet
av livets Gud
Vi lever i en ond värld
där jorden fuktas av blod och tårar

När vi frigörs av Guds Ande
frigörs vår inre kraft
Vi får hjälp att bära
lidande och besvikelser
Gud omsluter oss med ömhet
det onda som det goda
det sjuka som det friska

Vi tillhör Guds familj
där Kristus är värd
och Andens varma sommarvind
blåser




Fri vers av Maria T
Läst 438 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-05-11 11:26



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2008-06-21

  Kalle.O
Jättefin!
2008-06-04

  Malott
Gud omsluter oss på alla sidor
och han håller om oss vad som än händer.
Han litar på oss, men vi sviker honom gång på gång.
Ändå står han här. Varför?
- Jag själv hade då aldrig stått ut.

Han är den starkaste jag känner!
2008-05-14

  Michaela Dutius
Mycket vacker dikt Maria!
2008-05-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Maria T

Ja, ljum den vinden smeker... Hälsar vännen Fredrik
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T