Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon öppnade en dörr

Någon

öppnade en dörr
inom mig

som jag en gång
låst
med dubbla lås

genom den öppnade dörren
smög sig ljuset in

Någon
med kärlekens
och ljusets rätt

en kort sekund
såg jag sikten fri

och vägen

som fanns att gå..........













Fri vers av Michaela Dutius
Läst 492 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2008-05-11 18:58



Bookmark and Share


  Cadena
En underbar liten dikt.
2008-07-20

  Bibbi VIP
\"Han leder Dig på rätta vägar för sitt Namns skull\"
Applåd och bokmärke.
2008-05-14

    forskaren
dörr
öppnad
ljusinströmning
2008-05-13

  Heart-beat
vackert och mycket bra!
2008-05-12

  Quasimodo
Härligt fångat för ljuset, stunden och insikten !!!
2008-05-12

  Laijza
befriande text, och som alltid positiv i sin helhet.
2008-05-12

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T!
2008-05-11

  Maria T
Bara HAN kan låsa upp dubbla lås och göra sikten fri
Underbar liten dikt.
2008-05-11

    © Birgitta Wäppling VIP
Spännande och hoppfullt
om vad livet bjuder
för den som utforskar sig själv
och sin omvärld
2008-05-11

  Yvonne
Vackert utformad dikt full av känslor av sprudlande livsglädje. Ibland stänger man in sig själv och glömmer hur man låser upp så att man ser allt det ljusa och vackra.
2008-05-11

  Lena K Nilsson VIP
En fin dikt som andas hoppfullhet...
2008-05-11

  Fredrik Stillesjö
Hej Michaela!

En dörr jag också öppnat tror jag... Hälsar vännen Fredrik
2008-05-11

  devilsangel
Härlig och hoppfull dikt!
2008-05-11

  Just Emotions
wow.. underbart!!
2008-05-11

  Kristina Wallbing
Känner igen känslan i din dikt! Slutet är särskilt bra;
\"en kort sekund
såg jag sikten fri
och vägen
som fanns att gå..........\"

Ja. Sikten blir bitvis mycket sämre...
2008-05-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag känner Honom!
Han är underbar!
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius