Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nudda Mig! Få Mitt Blod Att Pulsera!




Jag har ett hålrum i mitt hjärta.
Precis där, bredvid min högra kammare.

Där pulserar inget blod,
men jag känner att det finns där ändå.


Jag har väntat allt för länge på att
du ska komma och lyfta mig bort och öka min puls så det fylls.


Jag har dagdrömt om hur
din hand skulle kännas i mitt hår.


Kan du inte bara nudda mig,
om ens en enda gång?






Fri vers av Kramgalen
Läst 471 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-11 20:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag brottas själv med detta tomrum.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Kramgalen
Kramgalen