Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min...

...hjärna är full av skit,
men det hör inte hit,
det ända jag önskar är
att jag når dit,

dit jag alltid ville nå,
få det bara jag kan få,
se mina hår bli grå,
trots att de är få.

Men på vägen mötte jag en vilsen man,
han sa att han kan allt jag kan,
då frågade jag om han gråter som jag,
han sa bara: \"Nej!\" med sitt fulla behag..

Han ville ej låtsas, han ville ej ge,
trots att jag stod alldeles breve,
han hånlog så smått, han har djävlarna förrått,
och jag önskar honom allt gott, allt gott...




Fri vers av Baldy
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-06-24 22:57



Bookmark and Share


    BrokenHearted
slutet ar briljant! tycker jattemkt om detta, du skriver sa eget! och sa orginellt..beror helt enkelt
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Baldy
Baldy