Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famnen

Efter år av längtan kom den

famnen jag väntat på

den innehåller all kärlek jag saknat

den gör mig varm och stark

den får mig att växa

den får mig att tro på livet igen

den tycker om att innesluta mig i sig

den berör mig så starkt

så många fina smekar den innehåller-

så många fina kyssar den äger

den gör mig så varm

den får mig att glömma åren

ute på viderna - de iskalla viderna dit

ingen kärlek kan nå

dit ingen värme hittar

den famnen skall jag vårda lika ömnt som ett nyfött barn

den skall växa i min vård och ge mig tro på kärleken igen




Fri vers av byrålådan
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-12 22:08



Bookmark and Share


    eva m h
Skön känsla
2008-05-13

  Ewa Åkerlind
Den var så vacker och vad härligtmed en sådan Famn
2008-05-12

  camillala
så vacker!!
2008-05-12
  > Nästa text
< Föregående

byrålådan