Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap är en knepig sak. Framför allt vänskap som blivit \"mer\" för att sedan återgå till \"bara\" vänskap. Framför allt när inte båda parter är överens, när vi inte båda vill samma sak. Kan bara säga, förlåt.


Förlåt :-(

Förlåt.


Förlåt, förlåt, förlåt.

Nobla du. Alltid de rätta orden - Klart att vi kan fortsätta vara bästa vänner.

Din mun uttalade en sak, dina ögon en annan.

Din mun log medan dina ögon grät.

Förlåt.

Jag önskar att jag inte behövde vara den som krossar ditt redan ärrade hjärta.

Önskar att saker aldrig blev komplicerade.
Önskar att vi hade varit smartare, att vi aldrig tog steget längre.
Önskar att jag kunde vara den du önskar.

Förlåt min vän.
Förlåt.

När dina ögon gråter, gråter även jag - inombords. Det gör så ont att se dig ledsen och ännu mer ont när jag vet att det är jag som orsakar det.

Förlåt.




Fri vers av Suz
Läst 594 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz