Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexiga Citroner



Dans i virvlar undrar tankar i snö
Glada måsar sjunger Bethoven

Sexiga citroner ligger o solar
Fläker i sej solens strålar

Meloner skrattar i kör åt måsarnas sång
Kraxande levande hallon springer marathon

Gummibollar faller från himlen så sött
Citroner testar den nya lime bikinin av ytterst figursytt mått

Hallon ropar lee som en stjärna och du skal finna
En skål med glass




Fri vers av Mr.painter
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-13 10:27



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Nytt, fräscht och fyndigt. Ger mycket komiska bilder i min skalle.
Tack för skratt!!
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter