Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda självklara...

Det enda
som är självklart i mitt liv,
är min död

För ödet har ju redan bestämt
när mitt liv är över

När min livslåga
ska blåsas ut av dödens lugna vind
och sakta smeka min kind

Så släcks mitt sista hopp
och sakta tynar jag bort...

Jag hoppas till det bättre,
men att det inte sker än på några år
För än är jag ung
och än har jag drömmer....




Fri vers av Sikska
Läst 208 gånger
Publicerad 2008-05-13 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska