Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lövet...

Jag stod ute i höstnatten
precis under en ek, nära vattnet

Månens strålar får vattnen att glittra
så där vackert som bara mången kan

Jag kollar upp mot himmlen
och ser ett ensamt löv ramla ner

Sakta, sakta sänker sig llövet mot vattnet
lägger sig till rätta på vattnen ytan
Och där får den ro




Fri vers av Sikska
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska