Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kom tillbaka

Till tankarna jag flydde
när ingen om mig brydde
Jag bara stack
för jag visste att ingen skulle mig sakna

Jag visste det och jag var säker

Men som en ängel
kom du fram till mig
Omfamnade mig
och jag kröp närmare dig

Du viskade något i mitt öra,
precis det jag ville höra
Jag blev så glad,
du var allt jag ville ha!

Du viskade att jag inte var onödig,
och jag kunde göra dig lycklig
om jag bara var nära...




Fri vers av Sikska
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-13 11:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska