Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni blir lämnade medvetslösa?


Det är här jag finns, vid snutens sista kontroll

Försöker ta himmelriket ur mina nerver
För det jag skrev i luften kring huvudet om frihet

Jag tänker att hoppas de inte kommer för nära
Egentligen är det för deras skull, det vill jag inbilla mig!
Barnknullare, gör er redo för ett fängelsekrig!
Som slår soldater löjliga, ensamheten är galen!
Det enda vettiga är frågan om döden?

Nej jag ger upp
Tänker jag, egentligen kunde jag inte bry mig mindre

Borde inte bry mig mindre kanske, men jag bryr mig inte
Det kan inte vara något annat än en mardröm, så?

Det är här jag finns, vid, vad betyder det?

När jag somnar hör jag ljud
Guerillaeld, gorillor skriker, och hur skriker de inte!
Dova oljud från krig ligger som en gloria!
Den glorian är skämd, It’s time for motherfuckers to die!
Ni blir lämnade medvetslösa?




Fri vers av isidore
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-13 12:27



Bookmark and Share


  Tess the mess
Ja. du lämnar mig medvetslös.
krig, existentiellt krig.
will it ever end?
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

isidore
isidore