Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är jobbigt ibland men när jag tänker på det går det över


fåglarna flyger men kommer vi någonsin att kunna lätta från marken?

jag föröljs av mina
egna
spegelbilder
när jag vänder mig om
ser jag
allt
som taget ur
en film
när jag inte längre orkar
tänka
ger jag dig makten
faller
framför
dig
och du får
göra som du vill

körsbärsträden blommar nu
slår
ut
rakt ut
i rosa
jag blundar
försöker dölja
min besvikelse
trots mina läppar mot dina
en sekund av närhet
det var allt
allt
allt
allt
just då

men nu går vi åt olika håll
genom kärlekslunden




Fri vers av theendofnow
Läst 189 gånger
Publicerad 2008-05-13 13:31



Bookmark and Share


  camillala
aah så bra!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

theendofnow