Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...det spritter...


Såtiden

Nu blommar det i häcken
och löken spritter
tar ur gödseln ur säcken
hör perennernas fnitter
Nu ska här gödas
och krattas
och födas
nya små liv
Och vatten hämtar jag i bäcken




Fri vers av Moniqa
Läst 539 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-13 16:59



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
HIHI STÖRTSKÖN VÅRPOESI!!!
Applåder och bokmärke!!!:)
2008-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa