Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela korgen var fylld med frön, så ni får alla plocka till er så många ni önskar


Gåvan till alla Poeter


Fick en gåva inatt.
När jag vaknade stod den
vid min sänggavel,
med ett meddelande
att dela ut innehållet till alla jag möter


Gåvan var en stor korg fylld med frön,
frön av glädje,
frön av kärlek
frön av förstålse
frön av värme
frön av omtanke
frön av skratt
frön av tillit
frön av kramar


Den som tar emot gåvan
kan plantera fröna där som önskas
och resultat kommer att bli
en underbar kärleksbukett
att ge till valfri person




Fri vers av Nic
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-06-25 14:20



Bookmark and Share


  madinsane
det var mig en bedårande vacker korg..
tack så mycket!
2005-06-25

  himlens hemlighet VIP
tar tacksamt mot ett frö på färden och planterar en kram till dig. TACK!
2005-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic