Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta accepterar ingen annan än dig

När fjärilarna i magen
inte vill försvinna
och mina tankar om dig
aldrig lämnar vardagen

När jag kan förlåta dig
trots smärtan du gav mig
och jag ligger vaken om natten
för jag tänker på det vi hade

När andra kommer med öppna armar
och jag vänder om för att hitta dig


Alla är olika
men mitt hjärta
vill inte acceptera det


Här sitter jag
fast i det gamla
lämnar allt annat utanför

i hopp om att du ska komma tillbaka en dag




Fri vers av caraa
Läst 408 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-13 18:58



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
bra.

och skitbra titel.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

caraa
caraa