Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk om det är så...

tänk om de stunder som vi ännu inte
mött är de finaste stunderna för oss
tänk om de stunder som vi aldrig
mötte är de stunder som skulle blivit bäst
tänk om de ögonblick vi aldrig
hade tid med var de ögonblick som skulle
betytt mest

tänk om de människor vi aldrig
såg var de människor vi mest
behövde möta
tänk om de leenden vi aldrig såg
var de som skulle trösta oss mest

tänk om regnet som ännu
inte mött din kind
är början på något otroligt
tänk om blomman som ännu inte
såtts är den finaste för dig

så stanna en stund
och möt livet

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Utvald text
Publicerad 2008-05-14 01:27



Bookmark and Share


    En klar stjärna
.. Och tänk dem ord vi inte hunnit säga! .... Wow!
2008-09-13

  Frökenfanny
Man vet aldrgi vad som komma skall. jättebra
2008-06-01

  Maria Zena Viklund
fint skrivet vännen!
2008-05-17

  Larz Gustafsson VIP
Just det!
Det gäller att pejla med tentaklerna.
Inte bara med en, som jag ofta gjort, utan med hela sin varelse.
Nu skall man väl inte heller bli spänd som en fiolsträng p g a krampaktig fruktan att missa något (\"Mein Krampf\"), men jag tror att man kan tillvarata den korta stund vi har på jorden på ett bättre sätt, hela tiden sträva mot förädling i det avseendet.

Din dikt är mycket fin och betydelsefullt innehållsrik.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~