Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar efter en sorglig text jag hörde någon gång...


Min bästa vän ska dö

 

Min bästa vän ska dö

 

(fast inte på RIKTIGT, någonstans hoppas jag)

 

Hon har skrivit sitt Vita Arkiv

 

(i en dikt)

 

Jag vill hålla henne i mina armar och säga

att jag älskar

henne

 

(på riktigt? Eller bara på låtsas?)

 

Hon vill inte bli daltad med

 

så jag låter bli

 

Och fast hjärtat gråter medan det långsamt

faller

i bitar

 

Så dör jag med min bästa vän

 

 

Även om det bara är ett spel som

(is it just a game in my mind)

in my hours of darkness, som McCartney sjöng,

faller

i bitar

 




Övriga genrer av Amy
Läst 406 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-14 17:49



Bookmark and Share


    hipolito
verkligen vackert.. och sorgligt.
2008-05-15

  tatjana
Mycket vacker och sorlig,
du är så duktig!
(Fint citat du hade med :)
2008-05-14

  camillala
otroligt bra
du kan verkligen fånga läsaren!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy