Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett kolli

Som en spillra av sitt forna jag ligger han och hon och sover
på tunnelbanan
och åker fram och tillbaka
Timma efter timma
Dag efter dag
Inga ungdomar längre
Har ingenting att förlora
Är redan helt av banan
Inte hundra procent
Att allt har gått åt helvete för längesedan
är redan allmänt känt
för det finns det ingen som inte kan se
för när man får se de här personerna kan man genast känna
att det luktar bränt
Sorgligt men sant

Som ett kolli ……

Ken Cassel
14/5-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 19:11



Bookmark and Share


  anits VIP
Det är tragiskt
att se människor
så,jag blirsorgsen
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel