Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till alla som hjälpt till. Alla.


TADA & DADA



Skåda förmiddagordstävet
Hör Glidljud
Gör Uppehällesaker

Du önskar att gå med flödet till ödet för havet vägrar ingen flod

Du sparar på inledningar och Goodbyes
Och Ingen låter dig boxas in




Övriga genrer av Jonathan Mattebo Persson
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonathan Mattebo Persson
Jonathan Mattebo Persson