Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ledsna kalabaliken

ja hej vad det går i trafiken
nej blev du besviken
här kör vi utan att stanna
slår utan att anamma
det som borde vara
en barnaskara

varför inte svara svara
äh skit på dig och tystna
nu ska vi inte vara hämndlystna
varsågod eller stick och brinn
vi får ju svinn
på hela lagret

ja hej vad det går i trafiken
hur ska vi få stopp på skiten
nej blev du besviken
nu ska vi se vad vi kan ta oss för
utan att det ska gå alldeles utför

nu ser vi vad vi inte tog oss för
titta där på vår chaufför
ledsen och sårad
svart och fårad

ja hej vad det går i trafiken
vi skapade nog själva
den ledsna kalabaliken




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-05-14 19:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, den har människan själv skapat.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP