Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt jag hittade.


en kluven lutning

låt oss luta oss lite
kuta oss lite
kura ihop oss
lite
mera
än
vanligt
låt oss göra vafan vi vill

kan du lämna mig
lite mera än vanligt
ifred och
håll sedan truten

en god sak som jag sedan
kräks utav
kröks utav

ett misstag som
inte går att
ja du förstår

nu sparkas vi lite mera
klöser varandra
med flera
arga
händer
ledsna
händer




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 19:23



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
Sista strofen fastnade speciellt hos mig.
"arga
händer
ledsna
händer"
Ja. Alla dessa förkroppsligade känslor.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP