Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla råd är goda - kluven förvirrad Suz

I vanliga fall hade jag hoppat på bussen hem till dig en sådan här kväll.
Flytt från min hemska tillvaro här hemma till min lugna vrå hemma hos dig i din soffa.

Känns hemskt att jag inte kan göra det längre.

Beror det på att jag numera inte titulerar mig \"singelSuz\" längre?

Beror det på omtanke för dig, att du ska slippa min närvaro så att du kan komma över mig eller beror det helt enkelt på att det känns fel att vara med dig för att den vänskap vi hade inte längre existerar?

Har vi förstört det vi hade eller var det så att det kanske egentligen växte genom våra handlingar?

Hade vi egentligen kommit varandra så nära om vi alltid hade varit \"bara\" vänner?

Är det i själva verket så att vi nu stått varandra så otroligt nära för att vi egentligen var något annat än vänner, bara det att vi båda blundade så hårt vi kunde för att det var \"fel\"?

Du-mitt ex närmsta vän, min vän och min bästa väns ex.

De känslorna är borta för mig nu och jag är lycklig i min relation men jag saknar att kunna fly till dig när allt annat rasat samman.
Kanske utnyttjade jag dig som tillflyktsort när världen stormade?


Vad var du för mig?
Egentligen?

Var du min bästa vän innan det här eller var det något som växte fram genom att vi förde relationen till en annan nivå?

Var det mitt livs största misstag eller kom v i varandra närmare på ett bra sätt så att vi kan stå varandra lika nära som då, fast utan det fysiska och ändå ha en partner vid sidan av..

Eller var det vi hade något tidsbegränsat som nu är över och aldrig mer kan bli?

Jag har kommit över det fysiska, det är ingenting jag saknar då jag inte längre är förälskad i dig..
Men jag saknar den psykiska närheten..

Saknar att fly till dig med sista bussen och att se på dålig natt-tv tills ögonen klibbar igen av sömnbrist.

Saknar när du vänder mina negativa tankar och talar om för mig att jag är fantastisk.

Saknar din vänskap.

Är det slutet på den vänskapen? :-/

Kan man verkligen ha båda?

Både den starka vänskapen till dig och den underbara kärleksfulla gemenskapen med Han?

FAN!












Fri vers av Suz
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-05-14 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suz