Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Everything dies baby that\'s a fact But maybe everything that dies someday comes back Put your makeup on and fix your hair up pretty And meet me tonight in Atlantic City\"


Atlantic City II

Det är sen natt
Det är Atlantic City i månskensljus

Nere i casinot har rösterna tystnat
Och utanför mitt fönster väser de ödsliga Atlantvågorna in mot stranden

Jag ligger på mitt hotellrum
Jag ser inget av betydelse
Jag ser ingen mening med allt det här

Kanske var min mening
Att följa järnvägsspår genom långa nätter

Kanske var min mening
Att aldrig bli en del av det meningslösa




Fri vers av Exil
Läst 356 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-14 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Exil