Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett telefonsamtal...


Din röst *

Jag längtar
vill höra dig
vill känna dig
vill ha dig nära

Jag hör din röst
jag känner dina ord
jag har dig nästan här
vill viska mina ord till dig




Fri vers av Annette Andersson
Läst 430 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-05-14 23:55



Bookmark and Share


  friheten
Åter läser jag den vackra dikten
2008-05-24

  Michaela Dutius
Mycket mycket vacker...berörande och stilla
2008-05-17

  Dessie 35
texten är så vacket skrivet...
2008-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson