Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om att tiden inte räcker till

tiden

blockerar kreativitet

timmar

övervinner klarsynthet

minuter

förgiftar med förtret

sekunder

är det ingen som vet

hur man kan leva

i evighet?




Fri vers av glesblygden
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-15 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glesblygden
glesblygden